Temel İlkeleri Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini esenlar ve sağlamlıklı bir şekilde vaka yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın çabucak bapların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve özge Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla harbi orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının hariçya yansımaması karınin kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Ankara Yangın Bapsı elde etmek isteyenler ferdî veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da bulunan ofisimizi görüşme ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak Yangın Kapıları ile dayalı kaygı ettikleri tüm konular için bilim sahibi olabilirler.

Mono blok gövde mimarisı grup sistemi yahut ürkü bar sisteminin kilidin muhtevainden güzeşte 4 pare cıvata ile bir birine sargılanması ile katkısızlanmaktadır.

Kapıların yangına dayanıklılığı, yangına sunulan kaldıklarında ne denli müddet ayakta kalabilecekleriyle belirlenmektedir. Bu müddet, yangın merdiveni kapkaloriın yangına direnme kabiliyetini belirleyen bir özelliktir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki bütün insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tacil etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Panik amerikan bar sayesinde ciğererden hariçarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı esaslı iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok amelî ve hızlı bir şekilde evgin çıkış strüktürlabilir.

Bu baplar, kullanacak olanların hareketini engellemeyecek şekilde olmalıdır. Bunun bâtınin bile kanatlarının dizaynının en yavuz biçimde mimarilması gereklidir. Kanatları kalıplı biçimde düzgün monte edilmezse Yangın Çıkış Kapısı kaçış esnasında teessürat evetşanabilir. Müstacel çıkış kapısı kilitli olmamalı ve yurt ile rahat açılır vaziyette olmalıdır. Bu kapıların kötü sızdırmaz özellikte olması ve 4 kattan daha az kata mevla binalarda 60 an, bodrum katlara ve 4 kattan elan fazla kata sahip binalarda en azca 90 an yangına karşı dayanıklı olması istenmektedir.

Bu nedenle henüz güçlü bir fiyata mevla olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında saye sağlamlamaz ve bu nedenle daha ceninisakıt bir fiyata sahiptir.

Projeye en yönlü Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dünyaarı tamam rahatlıkla açılan ve kalaba grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayan baplara verilen isimdir.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde nazar boncuğu kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin katı silsile opsiyonel olarak kızılınan hidrolik dizi ile henüz sık yararlanma katkısızlanabilir.

Report this wiki page